The best Side of prefabrik ev modelleri

Wiki Article

Bilinenin aksine prefabrik evler m2 üzerinden fiyatlandırılmamaktadır. Proje bazında fiyatlar değişebilir. Örneğin prefabrik evin balkonunun genişletilmesi, evin salonunun genişletilmesiyle aynı oranda fiyatı arttırmamaktadır.

Modüler bağlantı özelliği hazır evin saha kurulumunu diğer konut modellerine göre yüzde 70’lere varan oranda hızlandırmaktadır.

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çAlright ihtiyacı olan ev systemını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Elektrik ve sıhhi tesisat prefabrik ev alacak kişi ve üretici arasında belirlenebilmektedir. Olası eşya yerleşim prepareına göre prizlerin sayısı arttırılıp azaltılabilmektedir. Aynı zamanda elektrik tesisatı sıva altı ya da sıva üstü olarak yapılabilmektedir.

Tüm bunlar maliyeti arttıran unsurlar olmakla beraber yine duvar panellerinin boyutlarında da bu opsiyonlara rastlanabiliyor. ten santimetre olan iç duvar paneli aynı zamanda six santimetre olarak da tercih edilebiliyor.

Konut açığının en kısa sürede kalıcı olarak kapatılmasını sağlamak için tasarlanan prefabrik ekonomik toplu konutlarımız, deprem, sel ya da savaş gibi dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesini sağlar.

Prefabrik villanın özel çelik taşıyıcı sistemleri iç mekanda maksimum genişliği kapı aralar. Geleneksel villalardaki kolon ve kiriş daralmaları prefabrik villada yaşanmaz. Geniş iç mekana eşyaları dilediğiniz şekilde en iyi ergonomide yerleştirebilirsiniz.

two el prefabrik ev fiyatları da tercih edilebilecek bir seçenek olup, dezavantajları ve avantajları dikkatlice değerlendirilmelidir.

Ayrıca bunun bir diğer önemli artworkısı da villa gibi müstakil bir evde prefabrik ev modelleri yaşama olanağıdır. Tek katlı ya da çok tekirdağ prefabrik ev fiyatları katlı projeler olduğundan dolayı evin tüm prefabrik ev niteliklerini tercihlerinize göre belirleyebiliyorsunuz. Balkonu, bahçesi, verandası olan bir konutta yaşayarak mecbur kaldığınız değil, tercih ettiğiniz bir evde yaşamaya hemen başlayabiliyorsunuz.

2024 yılı için belirlenen prefabrik ev fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Tek katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yaptırmak istediğiniz ev ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu ev gibi tasarımların yanı sıra ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri de farklı iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. edirne prefabrik Yapıların duvar kısımlarında bulunan paneller arasında ultra yoğun izolasyon malzemeleri eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çOkay daha yüksek yalıtım sağlar.

Prefabrik ev tekirdağ prefabrik ev modelleri alırken, hangi hizmetlerin ve malzemelerin fiyata dahil olduğunu bilmek, karar verme sürecini kolaylaştırır. İşte prefabrik ev fiyatlarına dahil olan unsurlar:

Pencere ve Kapı Montajı: Pencerelerin ve kapıların doğru bir şekilde montajı, evin yalıtımını ve güvenliğini sağlar.

Geleneksel evlerin aylarca bitmek bilmeyen inşaat sürelerinin aksine çOkay daha hızlı bir şekilde inşa edilen prefabrik evler, bileşenleri fabrikada monte edildiği için üretim sürecini daha hızlı hale getirir.

Report this wiki page